søndag 18. desember 2016

Album 2016: Death Roll - "Rolling with death"


For å komme i mål innen årets utgang tar jeg to album i dag, og jeg flytter meg fra Østfold til Hedmark. Nærmere bestemt Årnes og rockebandet Death Roll. De er heller ikke på YouTube med låter fra dette albumet.

Dette er rett fram rock'n roll, tungt og tett og en sound som til tider kan minne om det tøffeste du har hørt fra Ststus Quo. Skiva ble spilr inn på fire dager, åtte låter, åtte opptak. Derfor kan det høres ut som noe rufsete garasjerock, men jeg liker det aller best slik. Det er ikke noe snikksnakk her, de kjører tett og rått på i hver av de åtte låtene. Et minus er at dette er det albumet jeg har hørt som det er lengst opphold mellom låtene, opptil 10 sekunder og vel så det på det meste.

Jeg vet fint lite om bandet, anna enn at det er gitaristen Thomas Høgdas prosjekt. Il Brutto er hans hovedband, men de har jeg ikke hørt. Ellers består Death Roll av Tore Sørum (vokal), Morten Krogh Hagen (bass) og Emil Kjærnli (trommer). Albumet er hovedsakelig å få høre digitalt, som på Spotify og Soundcloud.

Så da får jeg bare linke til Spotify: https://play.spotify.com/search/Deathroll


Karakter: 5.

PS: I slutten av november kom Death Roll med ny singel, "Till The End" som ikke er med på albumet. Jeg poster derfor den så dere kan få et inntrykk av deres musikk. Og det skal sies at jeg også liker denne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar