lørdag 17. desember 2016

Album 2016: Claudia Scott: "Let the ribbons fly"Claudia Scott vant Spelemann for sin forrige utgivelse, "Follow the Lines" i 2014. Og årets skive er ikke noe dårligere, for å si det sånn. Jeg venta på den i hele høst og da den ble grundig presentert av Bård Ose i "Radiorock" 28. oktober skjønte jeg at det var et nytt kremalbum fra Claudia.

Det er så velkomponert musikk, Claudia har en særegen varme i stemma si og det er melodiøs og tight musikk i skjæringspunktet mellom rock og coumtry og en bitte liten dæsj blues. "All For You" er en god låt å starte med før vi får første singelen fra albumet, "Changes" som er en av de beste låtene:


Trist at ikke flere av låtene fra albumet er ute på YouTube, for her har vi mange høydepunkter. Claudia mista sin far og store musikalske inspirasjonskilde Clive Scott sist vinter og "A Picture Of My Dad And I" er en verdig hyllest. "A New Beginning", "Every Once In A While" og "A World of Trouble" er nydelige og fengende sanger. Avslutningsvis er et NRK-opptak med far Clive, "Lovesick Blues".

Vil ikke bli et gram overraska om dette blir en ny Spellemann til en av våre fineste artister.

Karakter: 5,5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar