tirsdag 21. januar 2014

Pistol Annies



Fra v: Miranda Lambert, Angaleena Presley og Ashley Monroe. Foto henta fra: music-news.redigi.com, fotograf ukjent.


Pistol Annies er sideprosjektet til countrysuperstjerne Miranda Lambert ("Lonestar Annie"), sammen med Ashley Monroe ("Hippie Annie") og Angaleena Presley ("Holler Annie"). En trio som hadde sin første opptreden 4. april 2011 på Academy of Country Music's Girls Night Out: Superstar Women of Country, sendt på CBS.

Debutalbumet "Hell on Heels" kom i august-11 og nådde 5. plass på Billboards albumliste, samt 1. plass på countrylista. 1. singelen var tittelsporet:


"Takin' Pills":


"Trailer For Rent":



Oppfølgeren "Annie's Up" kom i mai ifjor og oppnådde også 5. plass på Billboards albumliste samt 2. plass på countrylista. 1. singel var den meget fengende "Hush Hush", min Pistol Anniesfavoritt:


 "Being Pretty Ain't Pretty":


 "Dear Sobriety", første gangen jeg hører ordet "Sobriety" i populærmusikken siden Tanita Tikarams velmaktsdager på slutten av 80-tallet:


"Trading One Heartbreak For Another":


Jeg liker Pistol Annies, de er ikke så blankpolerte som en del av den musikken som kommer fra Nashville om dagen og det er et stort pluss. Flere fengende sanger og tre artister med gode stemmer som står godt til musikken. Miranda Lambert er superstjerne, Ashley Monroe er også en etablert artist, mens Angaleena Presley har mer bakgrunn som låtskriver enn som artist.

Håper det kommer flere album sjøl om solokarrierene sikkert er det viktigste for disse artistene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar