fredag 13. desember 2019

Caroline Spence - Mint Condition


Dette er også ei plate jeg seint har kommet over, den ble utgitt så tidlig som 3. mai. Men den fortjener likevel å bli skrevet om for dette er behagelig god musikk fra en artist som lager en helt spesiell vakker stemning med sangene sine. Dette er Caroline Spences 3. album og broroarten av låtene er av det litt rolige slaget. Men noen ganger trøkker Spence litt ekstra til, som på åpningssporet What You Don't Know:


Angels or Los Angeles er det langt mer neddempa, og dette er skivas nydeligste spor. Jeg er blitt forelska i denne perlen her:


Det er som sagt noe med den steminga Spence klarer å videreformidle som gjør denne plata sterk. Hun har dessuten en inderlighet i stemma som tar meg og som gjør at jeg tror på det hun formidler. Det er en inderlighet som er rett ut betagende. Spesielt på Sit Here And Love Me er det den som bærer låten:


Long Haul er mer uptempo og Spence viser at det også er noe hun behersker godt. Her er dog en akustisk liveversjon, fungerer meget godt i den tapningen også:


Tittelsporet avslutter et album med 11 låter og der har Spence fått med seg ingen ringere enn Emmylou Harris:


Alt i alt et solid album fra Caroline Spence. Det er et par av de rolige låtene som ikke helt tar meg, men det forringer ikke det faktum at dette er ei plate jeg er blitt glad i. Og Angels or Los Angeles har fått plass på min liste over Årets låter, som jeg skal offentligjøre senere i desember.

Karakter: 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar