mandag 21. januar 2013

Jack Ingram


Bildet er henta fra last.fm

Jack Ingram var førstemann på¨scena den kvelden jeg opplevde drømmen med å se Sugarland live (og senere på kvelden treffe de) i Atlanta, Georgia fredag 10. november 2006. Han fremførte seks sanger, deriblant nr. 1-hiten på Billboards countrysingelliste, "Love You", en cover av Hinders gjennombruddshit "Lips of an Angel":


Sangen er henta fra albumet "Live Wherever You Are", som tittelen antyder et livealbum med 11 låter pluss to studiosanger, "Love You" og "Wherever You Are" som også ble en nr.1-hit for Ingram på Billboards countrysingelliste:


Dette var texaneren Ingrams musikalske gjennombrudd etter fem album hvorav bare det siste, "Electric" fra 2002 fikk listeplassering. "Live Wherever You Are" nådde 9. plass på Billboards countryalbumliste. Hans studioalbum etter det, 2007 og 2009 fikk også gode plasseringer.

I mine ører er Jack Ingram mer rock enn country, men det er altså i countryen han tydeligvis føler seg mest hjemme. Til slutt tar jeg med "Barbie Doll" som er et av livenumrene på dette albumet som jeg har, fra en konsert i Green, Texas, ikke langt fra der Ingram vokste opp. Videoen under er fra en konsert i Australia:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar