onsdag 12. september 2012

Beth Hart



Jeg ble oppmerksom på Beth Hart da jeg fikk hennes album "37 Days" til jul av en av mine døtre for tre år siden. Før det var hun helt ukjent for meg, men jeg likte det jeg hørte. Bluesaktig rock, og noe innadvendt er musikken på "37 Days". Favoritten min er "Heaven Look Down"




Det trigga meg til å kjøpe "My California" da den kom i 2010. Og det er virkelig et topp album med mange veldig sterke og gode sanger, som "Life Is Callin", "Bad Love Is Good Enough", "Sister Heroine" og "Weight Of The World" som betyr mye for en nettvenn av meg fra Missouri, USA. Den sangen traff henne midt i hjertet da hun hørte den første gang like etter at hun hadde mista foreldrene sine med kort tids mellomrom. Det var hun fra søskenflokken som bodde nærmest og som hadde stelt for de den siste tida.

Sterk tekst, og her kommer den:



Veldig vanskelig å velge en sang til for det er så mange gode på dette albumet, men valget falt til slutt på "Sister Heroine". Den er om hennes egen søster, som tapte kampen mot narkotikaen. I det hele tatt har Beth Hart mange, sterke tekster, og hun er en artist som er verdt å lytte til, mange ganger!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar