søndag 10. februar 2013

Katie Armiger


Bildet er henta fra sesac.com

Katie Armiger er en ung countrysanger fra Sugar Land, Texas, der mine idoler Sugarland henta inspirasjonen til navnet sitt. Jeg ble gjort oppmerksom på henne fra en eldre Sugarlandfan fra Sugar Land, som på ekte lokalpatriotisk vis markedsførte Katie Arminger overfor meg.

Hun var bare 16 da hun ga ut sitt sjøltitulerte debutalbum i 2007. Jeg har hennes to neste album, "Believe" fra 2008 og "Confessions of a Nice Girl" fra 2010. Med sistnevnte fikk hun sin første listeplassering på Billboards countryliste. Nå ser det ut til at Katie Armiger har fått et aldri så lite gjennombrudd da albumet som kom ut nå i januar, "Fall Into Me" har nådd 7. plass på samme liste.

Katie Armigers stil ligger nært opp til pop og med enkelte innslag av rock. Altså slik som har vært stuereint i Nashville ei god stund nå.

Her en akustisk versjon av "Break Yours First":


"Make Me Believe":


Fra Confessions of a Good Girl", "Ain't Gonna Happen":


"Best Song Ever":


"Nice Girl":


Det er de der ute som mener at Katie Armiger er et større talent enn fenomenet Taylor Swift, og det kan være noe i det, og som Swift skriver hun mye av materialet sitt sjøl. Ihvertfall hyggelig at hun nå ser ut til å få det gjennombruddet hun har jobba hardt for i noen år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar