tirsdag 16. april 2013

The McClymonts



Bilde fra boudist.com, fotograf ukjent.


Jeg ble oppmerksom på de australske countrysøstrene The McClymonts da de var oppvarmere for Sugarland på et par konserter av deres Australiaturné for noen år siden. Dette er altså 3 søstre, Brooke (vokalist, f. 1981), Samantha (f. 1986) og Mollie (f. 1987). Første låta med de som jeg fant på YouTube var uimotståelige "Baby's Gone Home" fra en EP de ga ut i 2006:


Debutalbumet "Chaos & Bright Lights" kom i 2007, "Don't Tie My Hands":


"My Life Again":

http://www.youtube.com/watch?v=bGbAOL7SaU4

"Favourite Boyfriend Of The Year":


The McClymonts leverer i mine ører drivende god country, det er livat og det er stor musikalitet. På debutalbumet hadde de låtskrivere som har skrevet for størrelser som Dixie Chicks, Keith Urban og LeAnn Rimes. De har vunnet sju Golden Guitars (Australias Country Awards) og 2 ARIA Awards, Australias Spellemann.

Med "Wrapped Up Good" i 2010 fikk The McClymonts sitt store gjennombrudd i hjemlandet, albumet nådde 2. plass på Australias albumliste. Her er det mange flotte sanger, først ut er tittelsporet:


"Boy Who Cried Love":


Til slutt, den meget fengende "Hearts On Fire", en tittel jeg kan kjenne meg igjen i for tida.......:)

 http://www.youtube.com/watch?v=KyKXN-lREE0

Det er ikke lett å holde styr på når artister som ikke gis ut i Norge kommer med nye album. The McClymonts ga ut sitt 3. album "Two Worlds Collide" i 2012, og det må jeg se til å skaffe meg snart. For dette er country etter mitt hjerte!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar