søndag 25. november 2012

El Cuero



 Bilde fra side3.no

Jeg må innrømme at jeg ikke hadde hørt om bandet El Cuero, med opphav i Kristiansund, da jeg så reklame for deres album "From Mountains To Sand" ifjor. Og hvorfor jeg ikke fikk de inn på radaren før skjønner jeg ikke helt, men det er nå så...... Ihvertfall likte jeg det jeg hørte såpass bra at jeg sjekka de opp mer og fikk også tak i det sjøltitulerte debutalbumet fra 2007. Der er bl. a. Ingrid Olava med på backingvokal. Album nr. 2 "Glimmer Of Hope" har jeg ikke.

På de to første albumene spilte de inn låtene mer eller mindre direkte og på debutalbumet gir det et fett lydbilde som jeg liker godt. Det er et par meget lange låter der, men med prima gitarspill så går det veldig bra. Jeg liker spesielt godt "Hate Will Get Us Nowhere", en drivende god rockelåt:


Mektige "Little Bird":


Fra "From Mountains To Sand", "No Seats At The Fillmore":


"Footprints":


El Cuero består av: brødrene Brynjar Takle Ohr (gitar, vokal, piano, munnspill) og Håvard Takle Ohr (trommer, vokal), Tommy Reite (bass) og Øyvind Blomstrøm (gitar, vokal, pedal steel, orgel, piano). Dette er et band som er et nytt bevis på hvor godt det grur i musikklivet i Kristiansund, og jeg håper på mer godt materiale fra El Cuero framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar