fredag 27. desember 2013

Anne Berit Andersen



Bildet er henta fra Anne Berit Andersens hjemmeside, anneberit.com.

Benytter anledninga til å ønske alle en fortsatt GOD JUL!

Og ja, det ble musikk på meg i jula. CD-er med Lucinda Williams og Status Quo som er i hylla mi fra før, men som nå blir turmusikk for meg og kjæresten min i bilen hennes. Juleplate med Hanne Sørvaag, og denne som jeg skal skrive om nå: "Maleri - Utafør Sted Og Tid" med Anne Berit Andersen.

Dette var ei plate kjæresten min fikk kopiert fra søstera si, og vi syntes begge dette var fin musikk av en artist med ei behagelig stemme. Så nå sitter vi med hver vår signerte CD fra artisten :). Det var broren til kjæresten min som ordna det, han tok kontakt med Anne Berit Andersen på Facebook og så var signerte CD-er på plass både til meg og henne. Og min fikk jeg i julegava fra henne, som også inneholdt en flott genser og tre fine T-skjorter.

Anne Berit Andersen er fra Øksnes i Vesterålen, men bor på Jessheim. Dette countryinxspirerte albumet, med countrystørrelser som Ottar "Big Hand" Johansen og Tore Andersen som bakmenn kom i 2010 og er på Øksnesdialekt. Hun hadde da allerede gitt ut en video, "Desert Road" året før, altså i 2009.


http://www.youtube.com/watch?v=aSYJLKG4OaU


Men for å nå ut til et bredere publikum ble originalskrevne sanger oversatt til norsk og med fem nyskrevne sanger i tillegg ble det til "Maleri - Utafør Sted Og Tid".

Tittellåta er den eneste som er på YouTube, en nydelig video tatt opp i naturskjønne omgivelser:

http://www.youtube.com/watch?v=PIGtktwH5Zw

"Desert Road" ble til "Mitt Barndomsland" på skiva.

Som nevnt, Anne Berit Andersen har ei behagelig stemme og den kler musikken godt. Så for de av oss som liker denne typen musikk er dette ei skive jeg varmt anbefaler.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar