søndag 15. desember 2013

Olav Larsen and The Alabama Rodeo Stars


Bilde fra musikkbloggen.no/2013/04/olav-larsen-the-alabama-rodeo-stars-memory-lane-2013/

En video med Olav Larsen på Country Jukebox gjorde at da jeg så ei skive med han og hans Alabama Rodeo Stars på den nå nedlagte platesjappa Ti-Ti i Førde så kjøpte jeg den. Albumet heter "Love's Come To Town" og kom ut i 2006. Det var bandets andre album, siden er det kommet to til, det siste ifjor ("Memory Lane", som har fått gode kritikker).

Sant å si visste jeg ingenting om denne Olav Larsen før jeg begynte å lete på nettet nå i kveld når jeg skulle skrive dette. Fant ut at karen er fra Sandnes og er en meget aktiv herremann, han er også med i Hank W. Rodgerson Gospel Experience og Aasland Brothers & Olav Larsen.

"Love's Come To Town" er ei meget bra skive, ei aldri så lita perle som jeg med skam og melde har spilt altfor lite. Mye meget god country her, og jeg synes ærlig talt det er rart jeg ikke har hørt om Olav Larsen og bandet hans. Han leverer vel så god country som mange av de som er nominert til Spellemannspris de siste årene.

Bandmedlemmer utenom Olav Larsen på vokal og gitar: Erlend Aasland (banjo, pedalsteel), Arne Andersen (trommer), Hans Egil Løe (Gitar, med i Skambankt), Johnny Engelsvoll (tangener), Lillian Hodne (fele), Torje Fanebust Ås (bass) og Anita Bekkeheien (vokal).

"Unhappy/Dreamer" (videoen fra Country Jukebox):


Tittelsporet (lyden kunne vært bedre):

http://www.youtube.com/watch?v=l5L8nFM70WI

"May The Sun Always Shine":


Dette er en kar og et band jeg skal få tak i flere skiver av!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar