tirsdag 3. september 2019

Bruce Robison & Kelly Willis - Beautiful Lies


Det var i 2014 jeg ble gjort oppmerksom på det musikalske ekteparet Bruce Robison og Kelly Willis gjennom det eminente programmet Radiorock på NRK P1. Albumet "Our Year" likte jeg veldig godt, og jeg har derfor hatt øyne og ører åpne for ny musikk fra de to. De har både sjølstendige karrierer og en karriere sammen, og nå foreligger altså ei ny skive med ti låter fra de to.

Dette er trivelig musikk som stort sett faller i mak hos meg. Enkelte låter faller litt igjennom, men hovedinntrykket er godt. Som f. eks. Nobody's Perfect, som er en av tre låter der Kelly Willis har hovedvokal:


Inspirasjonen fra country er lett å høre på mange av låtene, men jeg vil likevel ikke kalle dette en utprega countryskive, da det egentlig er rimelig sjangeroverskridende musikk som jeg ikke har lyst til å klassifisere noe mer. For paret viser en meget god musikalitet, og jeg synes det er ekte og nært. Dere som følger meg vet at det er kvaliteter som jeg setter stor pris på i musikk.

Et anna godt eksempel er tittelsporet, som er en duett. Til tider vakker instrumentering på denne rolige låten:


Favoritten min blant de sangene der Bruce Robison har hovedvokalen er Brand New Me, en fengende sang som sitter tvert i øregangene mine:


Til slutt Can't Tell Nobody Nothin' som også er en enkel og nær låt som gir meg litt rockefot:


Jevnt over er dette altså et behagelig album som gir meg flere gode lytteropplevelser. Robison & Willis viser at det enkle ofte er det beste også når det gjelder musikk.

Karakter: 4,5.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar