fredag 1. februar 2019

Beth Blade & The Beautiful Disasters - Show Me Your Teeth


Jeg var begeistra for debuten til Cardiffbaserte Beth Blade og hennes Beautiful Disasters i 2017 og jeg skrev da at jeg venta spent for fortsettelsen for dette bandet. Og den foreligger nå i kraft av albumet "Show Me Your Teeth" og igjen får vi røff og rett fram rock'n roll. Dette er ikke et band som finner opp kruttet, men likevel er de forfriskende å høre på i en musikkhverdag der mange snakker ned rocken.

For Beth Blade & co er stikk motsatt noe de viser i det som må være bandets signaturlåt, I Ain't Got Nothing (If I Ain't Got Rock And Roll):


Når albumet åpner med Secrets, så vet du hva du får. Og jeg synes at Beth Blade i denne låten viser at hun også har ei sterk stemme som kler musikken godt:


Det er 12 låter på skiva og det er et par som er litt stillestående, Crazy og tittelsporet. Men ellers er dette rett fram rock'n roll som jeg liker, med mye energi. Spesielt siste del av albumet, som begynner med den første låten jeg posta er rett og slett prima vare. Blant de er 1974, som sier litt om hvor Blade henter inspirasjonen fra, Suzi Q(uatro) er nevnt:


 Jeg elsker også riffene i Who Do You Love Now?:


Ei ny solid plate fra Beth Blade og gutta avsluttes med røffe Jack And Coke:


Konklusjonen min er at Beth Blade og hennes band har levert en kraftfull og rå oppfølger til debuten. Forventningene mine ble tilfredstilt fordi de fortsatt har den røffheten, energien og spillegleden som gjennomsyra deres første fullengder. Dette er absolutt et band å regne med framover!

Karakter: 5.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar