onsdag 13. mars 2019

Victoria George and The High Lonesome



Victoria George er fra Nord-California og viser at en trenger ikke være fra Nashville eller midt-vesten eller Texas for å lage god countrymusikk. Her er det 11 fengende, deilige countrylåter. Et par av de er litt rocka, som herlige Fiona:


Men altså, dette er et så forfriskende album at det er egentlig likegyldig hvilke sanger jeg poster som smakebiter, men When Bad Men Happen To Good Women er et av høydepunktene. Og er også en advarsel til kvinner om å se an mennene som legger an på de:


Bortsett fra musikken så vil jeg også si at Victoria George har den perfekte stemma til låtmaterialet sitt. Hun har helt tydelig funnet sin stil og virker som en artist med tro på egne ferdigheter og formidlingsevne. Hun forteller veldig gode historier, som i 1000 Degrees:


En annen låt jeg er blitt veldig glad i er Sweet Amnesia, som handler om han som kommer tilbake og ber om en ny sjanse, men som viser seg å ikke være tilliten verdig:


Til slutt litt slentrende Lonely Town, som rett og slett er en herlig countrylåt, verken mer eller mindre:


Jeg er ihvertfall solgt av det Victoria Geroge gir meg som lytter på denne skiva. Det er 11 solide countrylåter som vil gi deg et deilig avbrekk fra livets krav. Et foreløbig høydepunkt for meg i år!

Karakter: 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar