tirsdag 4. desember 2018

Care of Night - Love Equals War



Care of Night er et svensk band innen melodiøs rock av den litt småheavy typen. De er nå ute med oppfølgeren til debutalbumet "Connected" som kom i 2015. Besetninga er: Calle Schönberg (vokal), Victor Öström Berg (gitarer), Kristofer von Wachenfeldt (keyboard, vokal) og Linus Svensson (trommer, vokal)

Jeg er en rockfan, og jeg liker det ofte melodiøst, derfor har jeg gitt Care of Night en sjanse. Og jeg synes de kommer bra ut av dette. det er flere fengende låter og også noen som er mer midtempo som fungerer godt. Det er spesielt i starten og på slutten av det 10 låter store albumet at jeg finner musikken jeg liker best. Blant de tittellåta, som med sine seks minutter åpner det hele:



Jeg synes det er en fin oppbygning på denne låten, og den fenger meg. Det samme vil jeg si om Your Perfection, bortsett fra at den går rett på uten den oppbygninga som tittellåten har. Likevel er dette også en låt som fenger meg:


Jeg nevnte at det er også gode midtempolåter og et eksempel på det er Please Don't Leave, som jeg synes er en bra rockelåt med god innlevelse fra vokalist Schönberg.  Også meget bra gitarspill av Victor Öström Berg:


Berg får også briljere på We Will Find a Way:


I tillegg til disse er det flere låter her som fenger meg og som gjør dette til et album som jeg gjerne kan høre på når jeg vil ha litt melodiøs rock av den litt heavy sorten. Eksempler på det er She Leads You On, Ivory Tower og balladen Cold as My Heart. Svensker kan melodiøs rock, og det viser Care of Night på dette albumet.

Karakter: 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar