mandag 31. mars 2014

Konsert, MGP og Oslo Ess - Alle Hjerter Deler Seg

 

Beklager igjen at det er lenge mellom innleggene. Mye skjer i livet mitt, jeg er nå drøyt halvveis i 2 ukers hospitering på St. Olavs Hospital i Trondheim og bor hos kjæresten min i Orkanger. Det jeg gjør på data har jeg strengere prioritering på, og da har bloggen dessverre fått lide.....

Men må nevne at kjæresten min og jeg 18. mars var på en aldeles strålende konsert med Dixie Chicks i Oslo Spektrum sammen med min søster og svoger, som bor i Fredrikstad. Sjøl om vi satt høyt oppe og derfor langt fra scena var det en kanonopplevelse å få oppleve Natalie Maines, Marty Maguire og Emily Robison live. Noe jeg definitivt ikke hadde trodd ville skje. Alle de kjente hitene kom på rekke og rad: "Goodbye Earl", "Landslide", "Cowboy Take Me Home", "Sin Wagon", "Taking The Long Way" og ikke minst "Travelin Soldier" og "Not Ready To Make Nice".Helt rått!!!

Norsk MGP-finale har det også vært. Jeg så bare semifinalene, under finalen var vi på reise til Fredrikstad. Likeså greit, for jeg har null følelse for den som vant. Carl Espen kommer til å floppe så det griner etter med en dørgende kjedelig ballade. Greit nok med inderlighet i stemmen, men når sangen er så mollstemt og kjedelig hjelper det så uendelig lite. Skal se hele greia i år også, men med null entusiasme for den norske sangen håper jeg det er noen andre jeg kan heie på. Har ikke hørt noen enda, og kommer sikkert ikke til å gjøre det før vi skriver mai.


Nye plater har det også blitt og har dessuten fått en ladning av min søster, CD-er som ellers hadde blitt kasta. Ikke fått de i hylla ennå, for den står i Førde:). Men her er litt om ei skive som jeg har kjøpt nå i mars:

Oslo Ess omtalte jeg 14. januar og nylig kjøpte jeg deres nylig utgitte 3. album, "Alle Hjerter Deler Seg". Også det energisk og drivende rock som jeg liker veldig godt og Oslo Ess er rett og slett et veldig godt rockeband! På denne skiva spiller de også på flere registre (les: instrumenter) enn før, et eksempel er introen til "Under Radaren":


"Himmel & Helvete, spol fram til 2:10:


"Down At The Docks", mobilopptak fra Garage i Bergen:


"Midnatt":


Anbefales!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar