mandag 5. september 2011

Velkommen til min musikkblogg

Hei!

Knut Olav Halseth er navnet mitt, 48 år, jobber som sosionom ved Førde sentralsjukehus. Gift med Eva, har tre voksne/nesten voksne barn som bor i Kristiansand.
De fleste kjenner meg nok som fotballmann, er aktiv på mange felt i lokalfotballen i Førde og Sogn og Fjordane. Denne bloggen skal ikke handle så mye om fotball, men mer om musikk, som er min andre store lidenskap. Musikk er noe jeg aldri kan få nok av og som jeg må ha med meg hver dag. Jeg er av den gamle sorten som må ha original CD-en i hylla sjøl om jeg ripper de til dataen og videre til Ipoden min.
Når det gjelder genre er jeg åpen for det meste, bare jeg slipper opera, operetter og eksperimentell jazz, samt det vi enkelt kan kalle intetsigende pling-plong.
Rock, pop og country er vel musikkgenrene som ligger nærmest hjertet mitt, men er musikken god, er stemmen vakker så betyr ikke genre noe for meg.
I denne bloggen vil jeg skrive om musikk som betyr mye for meg, som har gjort og gjør inntrykk, og hvorfor. Bli med meg på en reise i vakker, spenstig og god musikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar